2010. július 12., hétfő

Hőség

Hallottam a rádióban, hogy holnapra hőségriadót hirdettek. Sajnos az az igazság, hogy akinek kint kell lenni a tűző napon az ebből semmit nem fog tapasztalni.

Mert ugye az utakat ilyenkor kell kátyúzni, a gabonát ilyenkor kell learatni. Nem tehetik meg hogy ne menjenek a napra 11 és 16 óra között. Nem tehetik meg. Sajnos, mivel még nem járunk ott, mint a többi ország az Unióban. Ha hőség riadó van ott komolyan veszik. És komolyan veszik a sziesztát. Az üzletek bezárnak. Az emberek elbújnak.

Szégyen, hogy nálunk nem törődnek az emberek egészségével. Annyira lepereg azokról, akiknek tenniük kellene valamit. Akiknek törődniük kellene másokkal, csak legyintenek lenézően. Mondva: közmunkás. Itt a városban a közmunkások azt sem tudják mi az ami minden dolgozót megillet. Nem tudom egyáltalán kapnak e vizet. Bár szoktam látni egy két kóbor biciklist vizes ballonnal és műanyag pohárral. De szóval nem igazán vannak tisztában az emberek sem azzal mi is az amit kapniuk kell, még akkor is ha csak "közmunkások".

Sok-sok szemetet eltakarítottak a városból. Szakadatlanul járják az utcákat és szedik a mások által eldobált szemetet. Pedig a tisztaságra mindenkinek vigyáznia kellene. De ezt már gyerek korában megtanulja az ember. Már akinek a szülei megtanítják, hogy mennyire vigyázzunk a környezetünkre. A közmunka helyett, viszont jó lenne végre munkahelyeket teremteni.

Persze ez csak az én véleményem. No és nagyon sajnálom azt, aki ebben a könyörtelen melegben is kénytelen kimenni és izzadni értünk a napon.





Ezt a két anyagot találtam a szekrényben, itt a hűvös szobában.


Ezzel a két képpel viszont adós maradtam. A múltkor csak az applikációt mutattam meg.


Most viszont már a kész párna képét is meg tudom mutatni.

2 megjegyzés:

  1. Your blog site is beautiful! The sewing projects and handwork is very special. Thanks so much for sharing with us!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails