2009. december 7., hétfő



Egy puff és egy játszó szőnyeg.

Az első szabad gépi tűzés próbálkozásom. Kicsit fura lett, de a gyerekeknek tetszett, és ez a lényeg. A másik fontos dolog, hogy a drágáim rá tudnak ülni, és nem fázhatnak fel olyan könnyen. Ugyebár nem csak a H1N1 támad. A meghűlés ellen könnyebb védekezni azzal, hogy nem ülünk a hideg kőre "parkettára".

A továbbiakban be szeretném fejezni a már elkezdett projektet, de még keresem a megfelelő keretnek való anyagot. Komoly ötletem van a színnel kapcsolatban, és szerintem csak a mohazöld felel meg. Erre viszont még nem akadtam rá. Holnap megint felkeresek egy-két méteráru üzletet, de sajna ez itt nem olyan egyszerű, mint egy nagy városban, ugyanis itt nálunk csak 3 üzlet található. A többi más városba való utazással érhető el, csak még azt nem tudom melyik irányba induljak. Esetleg ha a kereszteződéshez érek dobok fel egy pénzérmét és meglátjuk. Próba, cseresznye. Hát ha arra indulok amerre a mohazöld terem.




A puff és a szőnyeg...


...és a próbálkozásom...


...természetesen a szőnyegnek is, és az érmének is két oldala van...



És végül de nem utolsó sorban a most, takarítás alatt a kezembe akadt APÓSOM hegedűje, -így csupa nagybetűvel írva-, hiszen imádtuk Őt, de sajnos már nincs velünk. Viszont az Adventi gyertyát Őérte is gyújtjuk.
Arra vár, hogy valamelyik dédi megtanuljon hegedülni, mert Ő annak szánta, aki szépen szóra bírja.

2 megjegyzés:

  1. Hi, I can't read any of your postings but your items are especially pretty. Who's violin is that? Do you play?

    VálaszTörlés
  2. Google set the language for which compilers to translate. Anyway, my husband's dad played the violin.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails