2012. május 15., kedd

Konyhák








A konyha az a hely ahol egyre több időt töltünk. 
Az elmúlt 15-20 évben nagyban átformálódott az igény, míg korábban a főzőfülke jellegű helységek voltak divatban, ahol minden egy kéznyújtásnyira van egymástól, manapság egyre inkább a nagy étkező konyhák kerülnek előtérbe. 
Itt van hely az alkotásra, és közben nagyszerűen figyelemmel kísérhetjük csemeténk ténykedését, vagy éppen a család bármely tagjával kapcsolatban tudunk lenne. 
Többnyire a hétköznapok étkezéseit is itt bonyolítjuk le, és ez az a hely, ahol a párunkkal napközben is elfogyaszthatunk egy pohár bort, mivel úgyis kell a főzéshez. 
A következőkben az egyre inkább előtérbe helyezett helységre,  mutatok néhány kellemes képet. Főleg fehér konyhákról van itt szó. A fehér mellé egyszerű kiegészítők, legtöbbször a  natúr bézs és a fekete párosul. Ez az a berendezés, ami évekig, évtizedekig használható. Egy jó anyagból, igazi fából elkészítve, kiszolgál bennünket egy életen át. Elegendő ha a kiegészítő színeket váltogatjuk kedvünk, hangulatunk szerint. 
Szerintem rövidesen kicsiny hazánkban is egyre inkább előtérbe kerülnek ezek a bútorok. Sok esetben visszatérnek a klasszikus berendezésekhez.





A fekete és a bézs igazi összhangot teremt.






A munkalap és a kiegészítők szépen keretezik a kicsin ablakot








Egy kis zöldet belopni a ház bármely helységébe, igazi felüdülés






Az előző konyha más nézetből, a régi klasszikus berendezéssel








Egy szép modern bútor, gyönyörű konyhaszigettel, szinte a fény is hasra esik a munkalapon




Örök divat a fekete-fehér. A sakk tábla burkoló mindig igazi kihívás. Csak tökéletes illesztéssel érdemes elkészíteni. Egyébként nem az igazi.






A falat semleges színű tapéta borítja, amely összhangot teremt a régi kanapé, és a szépen fényezett asztal között








Ebben a lakásban térbe állították a munkafelületet, így elválasztva a különböző helységeket. Jelen esetben az étkező van ezáltal elszeparálva.


Egy gyönyörű példa a régi ám kitűnő minőségű tálalóra. Méltán lehet büszke rá a tulajdonosa.





Terveim szerint legközelebb verandákat szeretnék mutatni. 
Addig is legyen szép napotok!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails